English  Nederlands 
divider
facebook twitter linkedin youtube vimeo
divider
​+31 20 654 3020
Engage your audience

Social media

De beste reclame voor een video is een aanbeveling van een vriend. Daarom is social media is een van de belangrijkste aanjagers voor online video bereik. Dat hebben we de afgelopen jaren ook gemerkt.

Videosnacks

Video’s met een goede geschiktheid voor social media halen snel hoge kijkersaantallen. Het is belangrijk dat die video’s voldoen aan een aantal criteria om het virale effect te vergroten. Zo is lengte, snelheid en impact belangrijk om de ‘zappende’ en vaak ook mobiele kijker te raken. Wij hebben daar bijvoorbeeld zogenaamde ‘Videosnacks’ voor ontwikkeld.

Google+ & Hangout On Air

Google+ is een nieuw en snelgroeiend sociaal netwerk. Met name de Hangout on air is daarin een bijzondere mogelijkheid met veel sociale interactie. Wij hebben in samenwerking met Google diverse Hangouts geproduceerd en daarmee veel kennis en ervaring opgedaan waar onze opdrachtgevers van kunnen profiteren!

Content

Events

Inspireer &
informeer.
Lees meer

TV Producties

Engagement op het
meest onwikkelde
medium.
Lees meer

Content

Video voor
krachtige content
marketing.
Lees meer

Social media

Online video
voor sociale
netwerken.
Lees meer

Feller Media is nu Level V en We Are Live

Vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam focust Level V zich op online video, terwijl We Are Live gespecialiseerd is in strategische livestreams en events.

Ga verder naar onze sites om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.