English  Nederlands 
divider
facebook twitter linkedin youtube vimeo
divider
‚Äč+31 20 654 3020
Engage your audience

Events

Feller Media organiseert ook events, met of zonder (live) video (streaming) waarbij de focus ligt op het informeren, maar vooral op het inspireren van interne of externe doelgroepen.

Wij zijn niet zomaar een event agency. Omdat we werken en denken vanuit contentcreatie, produceren wij onze events als een tv productie. Met de nadruk op inhoud, strakke flow en entertainment.

Toonaangevend

Door de jarenlange samenwerking met TEDxAmsterdam kunnen wij putten uit een breed netwerk, waardoor we gerenommeerde en uitzonderlijke sprekers uit binnen- en buitenland kennen. Deze kunnen wij engageren voor een onderscheidend event dat aansluit en belangrijk is voor de boodschap en het merk van de opdrachtgever.

Wij verzorgen het projectmanagement voor het gehele event, maar als het kan natuurlijk ook in samenwerking met de interne organisatie van de opdrachtgever. Wij specialiseren ons vooral ook op het aantrekken, begeleiden en (op video) vastleggen van de sprekers en performers. Zij geven een boost aan medewerkers, partners en klanten door middel van een inspirerend en enthousiasmerend verhaal.

Oog voor ROI

Door de inzet van video (online opname of live stream) wordt het bereik en dus ook de ROI van een event aanzienlijk vergroot. Zeker in combinatie van social media kan de video van een event een aanzienlijk bereik genereren.

Wij begeleiden events door creatief input te leveren bij de opzet, ondersteuning bij de organisatie (projectmanagement) en begeleiding van de uitvoering.

 

TV Producties

Events

Inspireer &
informeer.
Lees meer

TV Producties

Engagement op het
meest onwikkelde
medium.
Lees meer

Content

Video voor
krachtige content
marketing.
Lees meer

Social media

Online video
voor sociale
netwerken.
Lees meer

Feller Media is nu Level V en We Are Live

Vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam focust Level V zich op online video, terwijl We Are Live gespecialiseerd is in strategische livestreams en events.

Ga verder naar onze sites om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.