English  Nederlands 
divider
facebook twitter linkedin youtube vimeo
divider
​+31 20 654 3020
Engage your audience

Content

Video is een onmisbaar element in een goede online marketing strategie. Het verhoogt de betrokkenheid van de doelgroep, geeft meer beleving en verbetert de SEO resultaten. Online video mag niet meer ontbreken in een (content) marketing strategie.

Advies & productie

Er zijn veel vormen van video content, denk bijvoorbeeld aan reportages, documentaires, interviews, talkshows of livestreams. Voor de meeste toepassingen kan Feller Media een oplossing bieden. We geven onafhankelijk advies gebaseerd op ervaring en de doelstellingen. Daarbij voeren we ook de productie uit. Hoewel we dat niet altijd helemaal zelf doen. Wij zijn namelijk niet overal goed in. Sommige specialismen hebben we zelf niet in huis, maar die staan doorgaans wel in ons adressenboekje.

Content Marketing

Video is inmiddels ook een belangrijk middel bij de inzet van content marketing. Bedrijven willen hun verhaal vertellen door waardevolle content aan te bieden en in dialoog te gaan met haar publiek. Voor Feller Media is dit de kern van ons werk. Wij willen de kijkers van onze producties raken en betrekken om daarmee de doelstellingen van onze opdrachtgevers waar te maken.

Door de enorme vlucht aan online video zijn de toepassingen inmiddels heel veelzijdig geworden. Er is veel meer dan video op een website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Social media
  • Livestreams
  • Google Hangouts
  • Virals
  • YouTube branded content

…en nog veel meer.

Met al deze toepassingen heeft Feller Media inmiddels ruime ervaring en kunnen wij onze opdrachtgevers helpen met het maken van de beste keuze.

Wij zijn er van overtuigd dat de kwaliteit van een online video iets zegt over de afzender. Een creatieve professionele video versterkt de inhoud en voegt waarde toe aan het merk.

Stap voor stap

Daarom werken wij volgens een inzichtelijk stappenplan dat altijd begint bij de doelstelling en de doelgroep. Van daaruit werken we in overleg met de opdrachtgever van idee en script tot productie. De ervaring van de opdrachtgever met videoproductie kan daarbij een rol spelen. Als de ervaring gering is nemen we de opdrachtgever mee in iedere stap die we zetten en leggen we uit waarom we bepaalde keuzes maken. Ervaren opdrachtgevers kunnen als dat gewenst is met ons co-creëren en meedraaien in het productieproces om tot een optimaal resultaat te komen.

 

Social mediaTV Producties

Events

Inspireer &
informeer.
Lees meer

TV Producties

Engagement op het
meest onwikkelde
medium.
Lees meer

Content

Video voor
krachtige content
marketing.
Lees meer

Social media

Online video
voor sociale
netwerken.
Lees meer

Feller Media is nu Level V en We Are Live

Vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam focust Level V zich op online video, terwijl We Are Live gespecialiseerd is in strategische livestreams en events.

Ga verder naar onze sites om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.