English  Nederlands 
divider
facebook twitter linkedin youtube vimeo
divider
​+31 20 654 3020
Engage your audience

Wat wij doen

'Onderscheidende verhalen maken die echt raken'

Feller Media is een online video adviesbureau en productiehuis. Wij adviseren onze opdrachtgevers van doelstelling tot concept en produceren video content. Dat doen we voor grote merken en merken die zich groot voelen. Wij zijn een toonaangevend bureau in de snel veranderende wereld van online video met een gedegen achtergrond in de Tv productie.

Sinds 2008 werkt ons bureau voor vele premium merken.

Advies

Wij adviseren onze opdrachtgevers over strategie, concept, productie en distributie van videocontent. Onafhankelijk advies op basis van kennis en jarenlange ervaring in de Tv en online video industrie.
Dat doen we voor zeer uiteenlopende projecten die kunnen variëren van een enkele video tot grote live producties. Wij werken nauw samen met onze klanten en verschaffen hen inzichten en oplossingen.
Daarbij zetten we ons netwerk in dat bestaat uit omroepen, online uitgevers, facilitaire bedrijven, creatieven en technici.

Conceptontwikkeling

Wij ontwikkelen concepten voor owned en branded video content, live streams en events. Deze ontwikkelen wij op basis van de doelstellingen van onze opdrachtgevers of we werken samen een reeds bestaand concept verder uit.
Daarbij denken we vanuit de doelgroep en produceren we kwalitatieve en inspirerende video content die de doelgroep raakt en de boodschap aan laat komen. Bij iedere productie werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers en prikkelen hen om te komen tot onderscheidende content die toegevoegde waarde heeft voor het merk, product of boodschap.

Videoproductie

Als doelstellingen, concept en script helder zijn starten we met de productie. Dat wil zeggen het selecteren van creatieven, technici en apparatuur die nodig zijn voor de film. Daarna plannen en regelen we de voorbereidingen, draaidagen en montage. Goede voorbereiding en planning is het halve werk en het geheim van een goede uitvoering van een concept. Wij onderscheiden ons door de inzet van ervaren professionals met specifieke kwaliteiten. Iedere productie heeft immers zijn eigen kenmerken waar specifieke talenten voor nodig zijn.

Onze opdrachtgevers kunnen ervan verzekerd zijn dat we bij iedere opdracht uitgaan van:

  • Hoge effectiviteit — Opdrachtgevers kiezen voor ons omdat zij weten dat hun doelgroepen alleen bereikt kunnen worden met onderscheidende content die raakt. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren video content die opvalt in het enorme media aanbod waar iedereen dagelijks mee geconfronteerd wordt.
  • Zorg en aandacht — Of het nu gaat om grote of kleine projecten, wij geloven dat iedere opdracht vraagt om de beste zorg en aandacht.
  • Bereik — Om de content de weg naar de doelgroep te laten vinden adviseren we onze opdrachtgevers bij een (cross mediale) strategie om het beste bereik te genereren.
  • Return On Investment — Wij vinden dat het resultaat van iedere opdracht de investering waard moet zijn (ROI).

Events

Inspireer &
informeer.
Lees meer

TV Producties

Engagement op het
meest onwikkelde
medium.
Lees meer

Content

Video voor
krachtige content
marketing.
Lees meer

Social media

Online video
voor sociale
netwerken.
Lees meer

Feller Media is nu Level V en We Are Live

Vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam focust Level V zich op online video, terwijl We Are Live gespecialiseerd is in strategische livestreams en events.

Ga verder naar onze sites om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.