Nederlands 
divider
facebook twitter linkedin youtube vimeo
divider
​+31 20 654 3020
Engage your audience
24
mei

The Next Web, Our Future Health en Unity in een week

Vanaf 26 mei zijn we met meer dan 60 medewerkers dag en nacht in touw voor de ruim 8 livestreams van The Next Web in samenwerking met T-Mobile en Our Future Health (onderdeel van Start Up Fest van de RadboudUMC) gevolgd door game development platform Unity.

Vanaf The Next Web produceren op 26 en 27 mei we 5 livestreams, 4 van de streams zijn multicam registraties van de diverse podia en op 1 stream maken we TNW TV in samenwerking met T-Mobile. Het TV kanaal vullen we de hele dag met verslagen, interviews en short form formats, gepresenteerd door presentator/verslaggever Manuel Venderbos en online Marketeer Maarten Boer.

Op 26 mei zijn we verantwoordelijk voor de livestream en registratie van Our Future Health, Onderdeel van Start Up Fest en georganiseerd door het REshape Center Radboudumc uit Nijmegen. Daarnaast verzorgen wij de de Global Track Livestream van 24 uur. Health events van over de hele wereld dragen bij aan dit unieke event.

Na The Next Web blijven we op het Westergasterein en streamen we de jaarlijkse Unite Europe 16. Een groot event voor game developers.

En ondertussen produceren we nog online video content voor ING, T-Mobile e.v.a. Zoveel content hebben we in een week nog nooit geproduceerd! En daar zijn we blij mee.

Events

Inspireer &
informeer.
Lees meer

TV Producties

Engagement op het
meest onwikkelde
medium.
Lees meer

Content

Video voor
krachtige content
marketing.
Lees meer

Social media

Online video
voor sociale
netwerken.
Lees meer

Feller Media is nu Level V en We Are Live

Vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam focust Level V zich op online video, terwijl We Are Live gespecialiseerd is in strategische livestreams en events.

Ga verder naar onze sites om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.