English  Nederlands 
divider
facebook twitter linkedin youtube vimeo
divider
​+31 20 654 3020
Engage your audience

Over ons

'Video heeft zich bewezen als een krachtig communicatiemiddel mits doelgericht ingezet.'

Managing partners  Marck Feller en Mie Dries, zijn de drijvende krachten achter Feller Media. Bij elkaar hebben zij elkaar ruim 50 jaar ervaring als producenten van succesvolle tv-producties en online campagnes.

Sinds 2008 heeft Feller Media zich ontwikkeld tot een gerenommeerd online video bureau met een sterke focus op het produceren van video content voor grote en ambitieuze merken. De ervaring en kennis van tv productie is onze belangrijke onderscheidende kracht.

Netwerk

Wij hebben een groot netwerk van professionals en samenwerkende partijen. Voor ieder project stellen wij een team samen van specialisten. Wij vinden dat ieder project, groot of klein, uniek is en een passend professioneel team nodig heeft om tot het beste resultaat te komen.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en realiseren onze producties door een innovatieve werkwijze en de inkoop van alle diensten, zoals creativiteit en faciliteiten tegen concurrerende tarieven. Opdrachtgevers profiteren van die selectieve en scherpe inkoop.

Video heeft zich bewezen als een krachtig communicatiemiddel mits doelgericht ingezet. Dit is de basis voor alles wat wij doen. Bij ieder project zetten wij ons in om onderscheidende content te maken die de doelgroep raakt.

Het is onze missie om een aantoonbare return on investment voor iedere opdracht te realiseren.

 

Marck Feller

Managing Partner (CEO)

Lees meer

Mie Dries

Managing Partner (CCO)

Lees meer

Events

Inspireer &
informeer.
Lees meer

TV Producties

Engagement op het
meest onwikkelde
medium.
Lees meer

Content

Video voor
krachtige content
marketing.
Lees meer

Social media

Online video
voor sociale
netwerken.
Lees meer

Feller Media is nu Level V en We Are Live

Vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam focust Level V zich op online video, terwijl We Are Live gespecialiseerd is in strategische livestreams en events.

Ga verder naar onze sites om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.