English  Nederlands 
divider
facebook twitter linkedin youtube vimeo
divider
035 712 3512
Engage your audience

Over ons

'Video heeft zich bewezen als een krachtig communicatiemiddel mits doelgericht ingezet.'

Managing partners  Marck Feller en Mie Dries, zijn de drijvende krachten achter Feller Media. Bij elkaar hebben zij elkaar ruim 50 jaar ervaring als producenten van succesvolle tv-producties en online campagnes.

Sinds 2008 heeft Feller Media zich ontwikkeld tot een gerenommeerd online video bureau met een sterke focus op het produceren van video content voor grote en ambitieuze merken. De ervaring en kennis van tv productie is onze belangrijke onderscheidende kracht.

Netwerk

Wij hebben een groot netwerk van professionals en samenwerkende partijen. Voor ieder project stellen wij een team samen van specialisten. Wij vinden dat ieder project, groot of klein, uniek is en een passend professioneel team nodig heeft om tot het beste resultaat te komen.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en realiseren onze producties door een innovatieve werkwijze en de inkoop van alle diensten, zoals creativiteit en faciliteiten tegen concurrerende tarieven. Opdrachtgevers profiteren van die selectieve en scherpe inkoop.

Video heeft zich bewezen als een krachtig communicatiemiddel mits doelgericht ingezet. Dit is de basis voor alles wat wij doen. Bij ieder project zetten wij ons in om onderscheidende content te maken die de doelgroep raakt.

Het is onze missie om een aantoonbare return on investment voor iedere opdracht te realiseren.

 

marckfeller

Marck Feller

Managing Partner (CEO)

Lees meer
miedries

Mie Dries

Managing Partner (CCO)

Lees meer

Events

Inspireer &
informeer.
Lees meer events

TV Producties

Engagement op het
meest onwikkelde
medium.
Lees meer tv_producties

Content

Video voor
krachtige content
marketing.
Lees meer content

Social media

Online video
voor sociale
netwerken.
Lees meer item4