Nederlands 
divider
facebook twitter linkedin youtube vimeo
divider
035 712 3512
Engage your audience

Livestream

Feller Media is een echte livestream specialist. Dat wil zeggen dat we veel ervaring hebben met grote en livestream projecten. Dat kunnen we ondermeer goed omdat we zeer veel live televisie ervaring hebben. Een goede livestream is inhoudelijk niet anders alleen met andere middelen en budgetten.

TEDxAmsterdam

In 2008 zijn we begonnen met de eerste grote livestream van TEDxAmsterdam. Daarmee hebben we een standaard gezet die door velen inmiddels wordt gezien als benchmark.

Een livestream is een fantastisch middel om het bereik van een event te vergroten en inhoud en duiding toe te voegen. Belangrijker is misschien nog wel het effect op social media.

Het ‘nakijk effect’

Een livestream veroorzaakt veel social media postings waar mensen door worden aangetrokken. Daarmee wordt het bereik verhoogd, niet alleen tijdens de livestream, maar ook daarna. De content die tijdens de stream wordt geproduceerd plaatsten wij doorgaans binnen enkele uren na stream al online. Het ‘nakijk effect’ wordt daarmee versterkt.

Livestreams kunnen voor alle soorten en maten events en programma’s worden gemaakt. Dat kan variëren van besloten bijeenkomsten die naar geselecteerde kijkers wordt uitgezonden tot verslagen van grote conferenties, feesten of sportwedstrijden.

Meer weten? Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie en de mogelijkheden.

Events

Inspireer &
informeer.
Lees meer events

TV Producties

Engagement op het
meest onwikkelde
medium.
Lees meer tv_producties

Content

Video voor
krachtige content
marketing.
Lees meer content

Social media

Online video
voor sociale
netwerken.
Lees meer item4